Ryhmät

Taitouinti aloitetaan alkeiskurssilta, jotka alkavat elo-syyskuussa sekä tammikuussa. Alkeiskurssilta siirrytään tason ja oman kiinnostuksen mukaan puolen vuoden tai vuoden harjoittelun jälkeen harrasteryhmään tai kilparyhmään. Kilparyhmät on muodostettu kilpailujen ikäsarjojen mukaan, ja urheilijat sijoitetaan kilparyhmiin tason mukaan.

Kilparyhmissä harjoitellaan ensisijaisesti joukkueohjelmia (joukkue ja combo). Osa uimareista ui näiden lisäksi myös yksilöohjelmia (solo ja duo). Yksilöohjelmiin valitaan urheilijat potentiaalin ja motivaation perusteella. 

Kevätkaudella 2021 järjestämme kilparyhmien lisäksi alkeis- ja harrasteryhmän. Syksyllä 2020 aloittaneille uimareille suositellaan valmentajien toimesta sopivaa ryhmää kevätkaudelle 2021. Suositukset annetaan kurssitodistusten yhteydessä, ja niitä voi tiedustella alustavasti valmentajalta etukäteen.

Taitouinnin aloittaminen

Alkeisryhmään otetaan seuraavan kerran uusia taitouimareita tammikuussa 2021!  Lisätietoa löydät kohdasta Alkeis- ja harrasteryhmät

Taitouimarin polku AWS:ssä

Taitouimarin polku AWS:ssä


Kilpailukalenteri 2020-2021

Kilpailukalenteri päivittyy, kun kilpailujen ajankohtia ja paikkauntia vahvistetaan. Kilpailuihin lähdetään, mikäli se on koronarajoitusten puitteissa mahdollista ja turvallista.

AikaKilpailuPaikkaRyhmät
Siirretty, ajankohta tarkentuuKuviomestaruuskilpailutVantaaAG15, JR, (AG12)
maaliskuuKuUs Kuohut

Virtuaalikisat

/Kuopio

AG12, AG15, JR
16.-18.4.2021IkäkausimestaruuskilpailutOuluAG12, AG15
11.-13.6.2021Nuorten SM/SM-kilpailutJyväskyläAG15, JR/SR