Ryhmät

Taitouinti aloitetaan alkeiskurssilta, jotka alkavat elo-syyskuussa sekä tammikuussa. Alkeiskurssilta siirrytään tason ja oman kiinnostuksen mukaan puolen vuoden tai vuoden harjoittelun jälkeen harrasteryhmään tai kilparyhmään. Kilparyhmät on muodostettu kilpailujen ikäsarjojen sekä uimareiden taitotason mukaan.

Kilparyhmissä harjoitellaan ensisijaisesti joukkueohjelmia (joukkue ja combo). Osa uimareista ui näiden lisäksi myös yksilöohjelmia (solo ja duo). Yksilöohjelmiin valitaan urheilijat potentiaalin ja motivaation perusteella.

Kaudella 2021-2022 kilparyhmien lisäksi meillä jatkaa alkeis- ja harrasteryhmä ja lisäksi tammikuussa tulossa myös jatkoryhmä. Mikäli et ole varma, mihin ryhmään sinun kannattaisi ilmoittautua, ota yhteyttä: aws.taitouinti@gmail.com.

Taitouinnin aloittaminen

Seuraava alkeisryhmä aloittaa tammikuussa 2022!  Lisätietoa löydät kohdasta Alkeis-, jatko- ja harrasteryhmät.

Taitouimarin polku AWS:ssä

Kilpailukalenteri 2021-2022

Kilpailukalenteri päivittyy, kun kilpailujen ajankohtia ja paikkauntia vahvistetaan. Arvokisoihin osallistutaan, sekä niiden lisäksi mahdollisesti muihin seurojen järjestämiin kilpailuihin. Kilpailuihin lähdetään, mikäli se on koronarajoitusten puitteissa mahdollista ja turvallista.

AikaKilpailuPaikkaRyhmät
su 24.10.2021Kotiratakilpailu (seuran sisäinen kuviokilpailu)ImpivaaraStella, Aurora
su 21.11.2021KotiratakilpailuImpivaaraStella, Aurora
10.12.2021 - 12.12.2021KuviomestaruuskilpailutVantaaStella, Aurora

12.3.2022Järfälla Synchro Open?

13.-15.5.2022IkäkausimestaruuskilpailutOuluStella + alle 15v Aurora
26.-29.5.2022?Swedish Open Youth ChampionshipsTukholma, RuotsiAurora, Stella?
17.-19.6.2022Nuorten NSM/SM-kilpailutHelsinkiAurora, Stella?